BINNEN NEDERLAND

  • Briefpost (gratis verzonden)
    Sommige artikelen in onze winkel passen door de brievenbus. Het systeem laat automatisch zien of deze verzendoptie voor jouw bestelling beschikbaar is. 
Levertijd
Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld? Levering de volgende werkdag,
Voor briefpost zendingen moet je er rekening mee houden dat er op maandag geen post wordt bezorgd.

 

 NAAR BELGIË

  • Internationale briefpost  € 3,50
    Sommige artikelen in onze shop zijn geschikt voor verzending per internationale briefpost. Het systeem laat automatisch zien of deze verzendoptie voor jouw bestelling beschikbaar is. We kunnen bij deze optie helaas niet zelf controleren of de bestelling daadwerkelijk geleverd is dus bij deze optie neem je zelf het risico van verlies. Voor een gegarandeerde leveringkun je kiezen voor de pakketpost optie.
  • Internationale Pakketpost + Track&Trace € 7,95
    Wij versturen je bestelling verzekerd & aangetekend per PostNL internationale pakketpost. Wij nemen hierbij een groot deel van de verzendkosten voor onze rekening. Je krijgt van ons een track&trace om de bestelling te kunnen volgen.
Levertijd
Normaal gesproken worden leveringen naar België binnen 1-2 werkdagen geleverd.

 

RETOURNEREN

Het kan zijn dat je bestelling niet naar tevredenheid is. Je kunt daarom bij ons de geleverde goederen, of een deel daarvan, binnen een zichttermijn van 14 dagen aan ons retourneren. Je krijgt van ons dan het aankoopbedrag terug. Deze zichttermijn begint op het moment dat de bestelling bij je is afgeleverd.

Je kunt goederen alléén retourneren wanneer deze ongebruikt zijn en verpakt in de originele verpakking, inclusief accessoires. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Wanneer je goederen retour wilt sturen dien je ons hiervan vooraf op de hoogte te stellen via het online contactformulier op de website.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Verpak daarom de producten op dusdanige wijze zodat deze niet beschadigd kunnen raken tijdens het transport.Halsbanden en riemen dienen uitsluitend via pakketpost retour gestuurd te worden, het is namelijk gebleken dat deze in een envelop beschadigd kunnen raken.

Retouradres:
Ledhondenhalsband.nl
Reina Prinsen Geerligspad 14
2331GV Leiden
(Nederland)

De terugbetaling maken wij direct in orde zodra we het artikel of artikelen retour hebben ontvangen.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Verras jezelf of een ander met de luxe producten van Bedrijfsnaam...

Over Bedrijfsnaam

Bedrijfsnaam biedt haar klanten meer dan alleen maar kleding. Bedrijfsnaam staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software